Kredi Kartına Nakit Para Veren Kuyumcular

Bankalar aracılığı ile nakit sıkıntısını gideremeyen kişiler acil para ihtiyacı durumlarında kendilerine çözüm olanağı sunabilecek yerler aramakta, son zamanlarda bu konularda hizmet vermekte olan yerler arasında senetle para veren ya da kredi kartına taksitle para veren kuyumcular en çok tercih edilen yerler arasında bulunmaktadır.  Kredi kartlarında bulunan bakiyeden nakit para çekme olanakları kalmayan kişiler için kuyumcular aracılığı ile bu parayı temin etme yöntemi oldukça faydalı bir çözüm olanağı olma özelliği taşımaktadır.

Kredi verirken başvuru yapan kişileri oldukça sıkı bir sürecine tabii tutan bankaların söz konusu olan bu tutumu nedeni ile pek çok kişi bankalara kredi almak için başvuru yaptığı zaman geri çevrilmekte ve bu sebepten dolayı da para sıkıntılarını çözme olanağı bulamamaktadır. Bu noktada kredi kartları aracılığı ile kredili mevduat hesabı üzerinden para çekerek taksit taksit ödeme imkanı varken yine düzensiz ödemeler ya da anlatılmakta olan işlemi çok sık tekrarlamak gibi nedenler ile bankaların kartımızdan yapılmakta olan bu işleme bloke koyması ve kredi kartımızı yalnızca alışverişlerde kullanmamız gibi bir sonuç ortaya çıkmaktadır. Bu sebepten dolayı da kartlarında bulunan parayı tahsil edemeyip, nakde çevirmek için de çözüm yolu arayan kişilerin imdadına kredi kartına taksitle altın ya da para veren kuyumcular yetişmektedir.

Anlatılmakta olan bu işlemi yapan oldukça fazla kuyumcu bulunmakta hemen hemen her ilde yaşayan kişiler söz konusu olan yöntemle mevcut olan nakit sıkıntılarını çözme olanağı bulabilmektedir. Pek çok kuyumcu kredi kartına taksitle altın ya da nakit para verme hizmeti sunarlarken, bu işlemi yapmalarının nedeni kendilerine kazanç getirisi sağlamasıdır. Çünkü her bir kuyumcu kartlara taksit yaparak hizmet verdiğinde yaptığı her işlemden belli oranlarda komisyonlar almakta ve bu işi de söz konusu olan bu komisyon sayesinde yapmaktadır.

Biz de anlatılmakta olan bu süreç dahilinde nakit para bulmak istiyor isek kuyumcuların tahsil etmekte olduğu söz konusu olan komisyonu göz önünde bulundurmalı ve hesaplarımızı ona göre yapmalıyız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir