Acil Para Bulmak için 4 Etkili Yöntem

para lazım acil

Beklenmedik bir ihtiyacımız için nakit paraya ihtiyacımız olabilir. Ya da bankalardan kredi çekemeyebiliriz. Zaten olan borçlarımızdan ötürü veya düşük kredi notumuzdan. Bankalardan kredi çekemiyorsak, başka alternatiflerden yararlanabiliriz. Ama bu önümüze her gelen, bildiğimiz yerlerden almak anlamına gelmemeli. Çünkü çevremizde bu durumumuzdan yararlanmak isteyen, bizi dolandırmak isteyen insanların olduğunu da  asla unutmayın. Son zamanlarda banka mağdurları oldukları için bankalardan kredi çekemeyen bir çok kişinin olması,  bu tür kişilerin maalesef türemesine neden olmuştur. Bunun için dikkatli olmanız gerekir. Eğer nakit para ihtiyacınız araç almak veya mobilya ve beyaz eşya almak için ise, Koç Finans veya başka firmalardan yararlanabilirsiniz.

Acil Para Lazım Nasıl Bulurum?

Koç Finans araç kredisi veya beyaz ve mobilya alımlarınız için bayiliklerinden yararlanabileceğiniz kredili alım sisteminden alabilirsiniz. Size en yakın bir bayisine gidip, istediğiniz araç seçiminizi yaptıktan sonra kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Yine aynı şekilde eşya mağazasına gidip, istediğiniz eşyanızı seçtikten sonra, hemen orada kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ya da ihtiyacınız bankaya veya bankalara olan borçlarınızdan dolayı ise, hemen hemen tüm illerde bulunan kredi danışmanlarından yardım alabilirsiniz.

Kredi Çekemeyenlere Acil Para Bulunur

Bu kredi Danışmanları sizin hangi bankaya veya bankalara borçlarınız var ise, borçlarınızı  hemen kapatıp, size uygun taksit oranlı ile ve uzun vadeler ile borçlarınızı yapılandırır. Ama bankaya olan borçlarından ötürü hacizlik olmamanız gerekmektedir. Yani bu borçlarınızı bir kaç ay ödeyememişseniz ve artık ipin ucu kaçmışsa ya da birkaç bankaya olan borçlarınızdan ötürü artık zorlanıyorsanız, hepsini bir yere toplarız, sizin için daha hayırlı olabilir. Nakit ihtiyacınızı, başka bir avantaj olarak, yüksek limitli bir kredi kartınız var ise, bunu nakit paraya da çevirebilirsiniz. Çevrenizde olan bazı işletmeler, size bir mal satışı yapmış gibi, belirli bir komisyon karşılığında kedi kartınızdaki limitinizi çekip, taksitlendirerek size nakit para verebilirler. Sizde sadece kredi kartını kullandığınız bankaya borçlu olarak, taksitlerinizi ödemeyebilirsiniz. Yada altın alarak ta nakit para ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Senetle Altın Veren Kuyumcular

Nasıl mı? Bir çok kuyumcu senetli altın satışı yapmaktadır. Kuyumculardan senetli altın alabilirsiniz. Bu şekilde altın almak isteyenler yada nakit paraya ihtiyacı olanlar için diğer bir alternatif. Ama ilk başta dediğim gibi. Bilmediğiniz veya çok yüksek faiz oranları ile çalışan, hiçbir şekilde güven vermeyen kişilerden nakit ihtiyacınızı karşılamayın. Çünkü daha da  büyük zararlara uğrayabilirsiniz.

Mayıs 17, 2016

Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir